Slaag binnen 1 dag voor je CBR theorie examen met de 1-daagse theoriecursus van Slim! Theorie!

€82,-

Excl. CBR examenkosten (€48,-)

Aanmeldformulier

Haal je theoriecertificaat met succes! Vul onderstaand aanmeldformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de persoonlijke theoriecursus in te plannen.


  Waarom Slim! Theorie?

  Eendaagse theoriecursus
  100% gericht op het CBR examen
  Al meer dan 20 jaar ervaring
  100% slagingskans
  Geen boeken maar persoonlijke begeleiding

  Veelgestelde vragen

  Hoe laat begint de cursus?

  De les begint rond 7:00 uur. Ongeveer om 14:00 uur vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk tussen 15:30-16:00 klaar.

  Wie reserveert het theorie-examen?

  Wij reserveren het theorie-examen voor je. Wanneer je je bij ons aanmeldt, dien je ons te machtigen bij het CBR. Zodra het machtigen gelukt is, zullen wij ervoor zorgen dat je examen zo snel mogelijk wordt geboekt.

  Waarom moet ik jullie machtigen?

  Voordat een opleider een theorie-examen kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dit doe je d.m.v. een machtiging op mijn.cbr.nl met je DigiD. Dit geldt voor theorie-examens vanaf 1 maart 2021.

  Word ik naar het CBR gebracht na de cursus?

  Jazeker. Indien het CBR op loopafstand is, zullen we gezamenlijk te voet gaan. Mocht de afstand wat verder zijn dan regelen wij vervoer naar het CBR. Soms dient het examen bij een andere CBR locatie gemaakt te worden i.v.m. drukte. Zodra dit het geval is, zal er vervoer worden geregeld naar het CBR en terug naar de cursuslocatie.

  Wat is het slagingspercentage?

  Onze slagingspercentages zijn erg hoog. In de regel is het zo dat iedereen die goed Nederlands spreekt, op tijd aanwezig is en goed oplet tijdens de les, dezelfde dag ook slaagt.

  Hoe lang is mijn theorie geldig?

  Vanaf de dag dat je slaagt voor je CBR theorie-examen is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen.

  Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?

  Jazeker. Ook cursisten met dyslexie kunnen onze theoriecursus goed volgen. Wij zorgen ervoor dat de cursus goed te volgen is en bieden extra hulp waar nodig is.

  Mijn legitimatie is verlopen, mag ik het examen afleggen?

  Op de dag van je theorie-examen moet je in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Zonder een geldig legitimatiebewijs kan je helaas geen theorie-examen afleggen.

  Hoe oud moet ik zijn om het theorie-examen af te leggen?

  De minimale leeftijd is 16 jaar voor het afleggen van je auto theorie-examen.

  Scroll naar boven
  Scroll naar top