Scooter theorie in 1 dag bij slimtheorie!

Bij de theoriecursus van Slim! Theorie krijg jij persoonlijke begeleiding en leer je, aan de hand van duidelijke uitleg en ezelsbruggetjes, de theorie te beheersen.

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies welke vragen jij voor het examen kunt verwachten en hoe jij dit tot een positief einde kunt brengen.

Slaag in 1 dag voor je bromfiets theorie met onze theoriecursus.

Het theorie-examen voor de bromfiets bestaat uit 50 vragen:

  • 40 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt.

Niet meer wachten op de bus!

Rijden met een scooter is ontzettend leuk! Het is praktisch en het geeft je alle vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Het rijden van een scooter bespaart je een hele hoop tijd. Zo hoef je niet meer te wachten op de bus, of naar de bushalte te rennen. Je hoeft je ook geen zorgen te gaan maken over files. Te laat komen is dus verleden tijd.

Voordat je echter met een scooter de weg op mag, moet je in het bezit zijn van een scooter rijbewijs. Om dit rijbewijs te halen dien je twee stappen te doorlopen, namelijk het scooter theorie- en praktijkexamen.

Jouw scooter theorie cursus volg je bij Slimtheorie!

Hoe gaat het precies in z’n werk?

Vanaf de aanmelding tot en met het slagen voor je theorie examen in 5 eenvoudige stappen.

1 Aanmelden

De eerste stap is uiteraard je aanmelden voor de theoriecursus.

2 Theoriecursus en examen inplannen

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. In overleg wordt allereerst bepaald of jij in de gelegenheid bent om de theoriecursus en het CBR examen op 1 dag te volgen of dat dit over 2 dagen (maar binnen 24 uur) moet worden verdeeld. Zodra dit duidelijk is, worden de cursus en het examen ingepland.

3 Theorieles met persoonlijke begeleiding

Op de afgesproken datum kom jij naar onze locatie op Cort van der Lindenstraat 16 in Rijswijk. Hier krijg jij onder persoonlijke begeleiding theorieles over de leerstof die bij het CBR examen wordt behandeld. Met de theoriecursus gaan wij gericht te werk om te zorgen dat jij de theorie ook daadwerkelijk leert begrijpen. Het is dus geen stampwerk om te zorgen dat jij de vragen en antwoorden uit je hoofd kent, maar dat je zonder moeite de vragen zelf kunt beantwoorden. Hierdoor haal jij 100% zeker jouw theoriecertificaat. Doe jij alles op 1 dag, dan volg je overdag de 6 uur durende theoriecursus bij ons op locatie voordat je naar het CBR examen gaat. Zijn de cursus en het examen op 2 verschillende dagen ingepland, dan kan de theoriecursus ook in de avonduren worden gevolgd. Dan krijg je 6 uur theorieles op één dag en 2 uur herhalingsles op de dag van het CBR examen.De lesmethode van Slim! Theorie is ook geschikt voor mensen met leerproblemen. Dus heb jij bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of ADHD, ook dan kun jij vertrouwen op de 100% slagingskans van onze theoriecursus.

4 Van theoriecursus naar CBR examenlocatie

De theoriecursus is met succes afgerond. Nu je de benodigde kennis van de verkeersregels eigen hebt gemaakt, is het tijd om naar de examenlocatie te gaan. Slim! Theorie is 5 minuten verwijderd van de CBR examenlocatie in Rijswijk. Ook zonder vervoer kun jij je daarom snel naar de examenlocatie begeven. Zorg dan ook dat je na het afronden van de theoriecursus op tijd bij het examencentrum aanwezig bent.

5 CBR theorie examen doen en slagen

Eenmaal aangekomen bij het examencentrum in Rijswijk, meld jij je bij het loket. Zij vragen hier om een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart / paspoort). Dit is een vereiste voordat je kunt deelnemen aan het CBR examen. Vergeet deze dus niet mee te nemen!Na het aanmelden, neem je plaats in de wachtruimte totdat je wordt binnengeroepen voor het examen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is vol vertrouwen het lokaal in lopen en het theorie examen probleemloos doorstaan.Gefeliciteerd! Jij bent nu de trotse eigenaar van het theoriecertificaat en klaar om ook je praktijkexamen met succes af te ronden! Het certificaat is 1,5 jaar geldig, dus het is wel belangrijk dat je binnen dat termijn geslaagd bent voor het afrijden. Na het volgen van de theoriecursus van Slim! Theorie zal echter ook dat géén probleem zijn!

Haal ook je theoriecertificaat binnen 1 dag!

Scroll naar boven
Scroll naar top