Hoogste slagingspercentage

Met onze 1-daagse theoriecursus beheers je de motor theorie binnen enkele uren. Dezelfde middag slaag je al voor je CBR theorie-examen.

Theorie en examen op dezelfde dag

Bij slimtheorie heb je de motor theorie cursus en het examen op dezelfde dag.

Wist je dat:

  • Bijna al onze cursisten de eerste keer slagen.
  • De cursus ook geschikt is voor mensen met faalangst, ADHD of dyslexie.
  • 100% gericht op het CBR examen
  • Al meer dan 10.000 leerlingen slaagden via Slim! Theorie voor het theorie-examen.

5 redenen op een rij waarom motorrijden zo leuk is

Motorrijden geeft een heerlijk gevoel, maar probeer dat gevoel maar eens te beschrijven. Dat wordt lastig. Redenen om motor te rijden kunnen we genoeg verzinnen. We zetten 5 redenen op een rij waarom motorrijden zo leuk is.

  1. Motorrijden geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Punt!
  2. Er gaat niets boven het gevoel om een aantal heerlijke bochten ‘aan elkaar te knopen’.
  3. Als iedereen motor zou rijden, waren de files plotseling allemaal opgelost. Sowieso ben je tijdens files altijd in het voordeel. Freedom!
  4. Motorrijden is goedkoper dan autorijden.
  5. Motorrijden maakt je een betere chauffeur.

Hoe gaat het precies in z’n werk?

Vanaf de aanmelding tot en met het slagen voor je theorie examen in 5 eenvoudige stappen.

1 Aanmelden

De eerste stap is uiteraard je aanmelden voor de theoriecursus.

2 Theoriecursus en examen inplannen

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. In overleg wordt allereerst bepaald of jij in de gelegenheid bent om de theoriecursus en het CBR examen op 1 dag te volgen of dat dit over 2 dagen (maar binnen 24 uur) moet worden verdeeld. Zodra dit duidelijk is, worden de cursus en het examen ingepland.

3 Theorieles met persoonlijke begeleiding

Op de afgesproken datum kom jij naar onze locatie op Cort van der Lindenstraat 16 in Rijswijk. Hier krijg jij onder persoonlijke begeleiding theorieles over de leerstof die bij het CBR examen wordt behandeld. Met de theoriecursus gaan wij gericht te werk om te zorgen dat jij de theorie ook daadwerkelijk leert begrijpen. Het is dus geen stampwerk om te zorgen dat jij de vragen en antwoorden uit je hoofd kent, maar dat je zonder moeite de vragen zelf kunt beantwoorden. Hierdoor haal jij 100% zeker jouw theoriecertificaat. Doe jij alles op 1 dag, dan volg je overdag de 6 uur durende theoriecursus bij ons op locatie voordat je naar het CBR examen gaat. Zijn de cursus en het examen op 2 verschillende dagen ingepland, dan kan de theoriecursus ook in de avonduren worden gevolgd. Dan krijg je 6 uur theorieles op één dag en 2 uur herhalingsles op de dag van het CBR examen.De lesmethode van Slim! Theorie is ook geschikt voor mensen met leerproblemen. Dus heb jij bijvoorbeeld dyslexie, faalangst of ADHD, ook dan kun jij vertrouwen op de 100% slagingskans van onze theoriecursus.

4 Van theoriecursus naar CBR examenlocatie

De theoriecursus is met succes afgerond. Nu je de benodigde kennis van de verkeersregels eigen hebt gemaakt, is het tijd om naar de examenlocatie te gaan. Slim! Theorie is 5 minuten verwijderd van de CBR examenlocatie in Rijswijk. Ook zonder vervoer kun jij je daarom snel naar de examenlocatie begeven. Zorg dan ook dat je na het afronden van de theoriecursus op tijd bij het examencentrum aanwezig bent.

5 CBR theorie examen doen en slagen

Eenmaal aangekomen bij het examencentrum in Rijswijk, meld jij je bij het loket. Zij vragen hier om een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart / paspoort). Dit is een vereiste voordat je kunt deelnemen aan het CBR examen. Vergeet deze dus niet mee te nemen!Na het aanmelden, neem je plaats in de wachtruimte totdat je wordt binnengeroepen voor het examen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is vol vertrouwen het lokaal in lopen en het theorie examen probleemloos doorstaan.Gefeliciteerd! Jij bent nu de trotse eigenaar van het theoriecertificaat en klaar om ook je praktijkexamen met succes af te ronden! Het certificaat is 1,5 jaar geldig, dus het is wel belangrijk dat je binnen dat termijn geslaagd bent voor het afrijden. Na het volgen van de theoriecursus van Slim! Theorie zal echter ook dat géén probleem zijn!

Haal ook je theoriecertificaat binnen 1 dag!

Scroll naar boven
Scroll naar top